______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Koronavírusos rendszám? Amerikában ez is lehetséges!

hirdetés

Egy amerikai férfi úgy gondolta, hogy megpróbál egyedi rendszámot szerezni az 1986-os Ford Mustang GT-jére. Ez még nem is lenne nagy dolog, csak hogy ő a koronavírus hivatalos elnevezését, a COVID19 feliratot szerette volna. Sikerült neki? Bizony sikerült.

 

A legeredetibb és a leghülyébb ötletek is egyaránt a kocsmákban születnek, és ez alól nem kivétel egy friss amerikai sztori sem. Történt ugyanis, hogy egy amerikai férfi, Brandon C azon elmélkedett a haverjaival italozás közben, hogy a jelenlegi koronavírus helyzetben vajon hol van az a határ, amit engednek meglépni a hatóságok egyedi rendszám ügyben. A barátai egyből feldobták, hogy a most terjedő és a világot kétvállra fektető koronavírus tudományos nevét tuti nem fogják megengedni neki. Mi volt a válasz? Hát a már ismert és sok jót nem sejtető “fogd meg a söröm” felkiáltás.

Brandon már másnap elment a ohiói közlekedési hivatalba és elmondta, hogy egyedi rendszámként a COV1D19-et szeretné magának. Az ügyintézők először kiröhögték és közölték vele, hogy meg lehet próbálni, de mivel egyesek számára érzékeny téma lehet, így szinte biztos, hogy nem megy át az engedélyezésen. Brandon benyújtotta a kérelmet és alig pár óra múlva a legnagyobb meglepetésére jött a válasz: mehet!

hirdetés

Ezzel az 1986-os Mustang GT lett az első járgány, mely a rendszámán viselheti a vírust, amit otthon stílusosan egy üveg Corona Extra sörrel ünnepelt meg a büszke tulajdonos.

(forrás: Carscoops/ Long Shot Performance Workshop)

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button