______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kombiként is elkészül a Volkswagen Arteon

hirdetés

A Volkswagen paletta egyik legszebbje az Arteon, amely most kombi kivitelben is elkészül. Egyelőre csak Kínában lesz kapható, de nem kizárt az európai forgalmazás sem.

Néha igen furcsa autókat dob ki magából a kínai autópiac, most viszont egy olyan járgány bemutatkozása következik, melyet a mi gyomrunk is könnyen bevesz. Ez lesz a Volkswagen kínai partnerénél, a FAW gyárában készülő CC Travel Edition, mely lényegében az Arteon puttonyos átirata.

A tervezők azonban nem egy átlagos kombit álmodtak meg, hanem egy emelt hasmagasságú, műanyag elemekkel díszített, amolyan Audi Allroad átiratot. A kiszivárgott kémfotókon látszik, hogy az Arteon lendületes vonalai továbbra is megmaradnak, sőt a hátsó szélesítés az új far kiképzéssel még jobban érvényesül.

hirdetés

A motortérbe a 2 literes TSI benzines egység kerül 184, illetve 220 lóerős teljesítménnyel, alapáron 7 sebességes DSG váltóval. Egyelőre hivatalosan csak az ázsiai forgalmazást jelentették be a gyáriak, ám egyre többet lehet hallani az európai jelenlétről is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button