Autós Hírek

Klasszikus pickup? Dehogy, ez egy modern Toyota Hilux

Mit tehet az ember, ha szereti a klasszikus vasakat, de azért a mindennapokban igényli a kényelmet és a modern technikai megoldásokat? Vesz egy Toyota Hiluxot és felkeresi az Axell Auto tuningmestereit.

 

Ha azt mondjuk, hogy tuning, sokaknak az agresszív lökhárítók és a nagy szárnyak ugranak be. Pedig van egy másik irányzat is, mely inkább a múltba repíti vissza a modern autók tulajdonosait.

Persze, nem feltétlenül kell gondolni a teljes restomod átalakításokra, az ugyanis megint csak egy másik véglet. Ázsiában például egyre elterjedtebb, hogy csak az autó elejét alakítják át, ezzel létrehozva egy fura klasszikus-modern hibridet.

Erre a témára mutatta be a Tokiói Autószalonon az Axell Auto a saját Toyota Hilux átalakítását, mely a front kerek vonalait szögletesre cseréli, a LED-es fényszórók kialakítása pedig a J60 és J80 Land Cruiser generációkat idézi fel.

Persze, az áramvonalas műanyag lökhárító sem maradhatott, helyette egy az új megjelenéshez passzoló fém megoldás lett felszerelve a kocsi elejére.

Az Axell Auto mindezek mellett még olyan kiegészítőket is kínál, mint például a lökhárítóra szerelhető fényhíd, a tetősátor, vagy éppen a klasszikus off-road felnikészlet. Természetesen kérhetjük ültetve, illetve még jobban kiemelve is a platós Toyotánkat, igény szerint a srácok pedig még a kipufogót is kivezetik oldalra a kellő hatás érdekében.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button