Autós Hírek

Kivehető hátsó kijelzőket kapott a Bentley Bentayga és a Flying Spur

Új hátsó szórakoztató rendszert mutatott be a Bentley a két legjobban fogyó modelljéhez. Igazság szerint nincs új a nap alatt, aki ebben a kategóriában már nem kínál háttámlára szerelhető tableteket, az nem is komoly játékos a pályán.

 

A Bentley legújabb sajtóközleménye arra hívja fel a figyelmet, hogy a Bentayga és a Flying Spur modellek most már rendelhetők hátsó szórakoztató rendszerrel is. Ez lényegében annyit tesz, hogy némi felárért cserébe két nagyfelbontású tabletet helyeznek el a gyáriak az első ülések háttámláján, amit igény szerint magukkal is vihetnek az utasok, amikor kiszállnak az autóból.

A tabletek természetesen érintéssel és mobiltelefonnal is vezérelhetők, az utóbbi esetben a telefonokat ugyan ahhoz az autón belüli WiFi hálózathoz kell csatlakoztatni, mint amin a szórakoztató rendszer is tanyázik.

A rendszer lényegében az összes nagyobb streaming applikációt támogatja, így menet közben akár a Netflix, akár a Disney+ műsorát is böngészhetik a felhasználók, de a HDMI csatlakozónak köszönhetően lényegében bármi megjeleníthető az 1920×1080-as felbontással rendelkező eszközökön.

Persze, mindez szép és jó, de ma már nem számít kiemelkedőnek a kategóriában, inkább az elvárt jelző illik rá legjobban. Mindenesetre jó tudni, hogy ha Bentley-t veszel, akkor mostantól nem kell a saját tableteidet is magaddal cipelni, találsz kettőt majd az autódban is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button