______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kiütötte a Twingo a Ferrarit

hirdetés

Nem gyakori, hogy két ilyen szélsőséges eset találkozik úgy, hogy annak baleset lesz a vége. A kis Twingo kikanyarodott a Ferrari 488 Pista elé.

 

Egy olyan szituáció érkezett Olaszországból, mely minden bizonnyal a biztosítási társaságok rémálma. Történt ugyanis, hogy egy kicsi és nagyon olcsó járgánnyal kiütöttek egy nagyon erős és nagyon drága verdát. A kis Twingo a parkolót hagyta volna el, de nem járt el kellő körültekintéssel, pontosan egyszerre érkezett meg a sávba a piros olasz sportkocsival. Nem lennék most a Renault tulajdonosának biztosítója helyében!

Persze, mondhatjuk, hogy a Ferrari sofőrjének is látnia kellett, hogy jön ki a másik autós, talán még ideje is lett volna, hogy az elsőbbségéről lemondva némi bosszúsággal, de anyagi kár nélkül segítsen megoldani a problémát. Nem így történt. Pontosan ezért érdemes ilyen sűrű parkolók melletti utakon óvatosabban vezetni. Egyszerűbb lassan csordogálni, mint később biztosítóztatni és javíttatni a járművünket. Ja, a videó valószínűleg egy krumplival készült, abból is a fonnyadtabb fajtával. Sajnos erre nincs ráhatásunk…

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button