______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kezelésbe vette a Kahn Design a Range Rover legújabb generációját is

hirdetés

Törvényszerű, hogyha megjelenik egy új Land Rover modell, akkor az előbb-utóbb eljut a Kahn Design műhelyébe is. Most az új Range Rover kapott egy első ránézésre visszafogott, de annál drágább tuningot.

 

Ha Kahn Design, akkor azonnal a brutális Land Rover átalakításokra gondol a tuning világában jártas szemlélődő. A feltevés jogos, hiszen az angol mesterek előszeretettel nyúlnak hozzá drasztikusan az autókhoz. Az új Range Rover generáció azonban kimondottan visszafogott csomagot kapott, ám egy ponton ebben a projektben sem fogták vissza magukat a srácok.

Első ránézésre feltűnik, hogy az autó kapott egy lökhárító toldatot, amitől sportosabb kiállása lett a Range-nek. Ennél is kézenfekvőbb, hogy kéttónusú fényezéssel dobták fel az összképet a szakik, azaz a tető szatén fekete árnyalatban pompázik, míg a kaszni többi része egészen tükörszerű kék festést kapott.

hirdetés

Hátul nem találunk újdonságot, még a látványos alsó légterelő is a Range Rover gyári sajátossága. Ez azonban nem mondható el arról, amit jelen esetben a kerékjárati ívekben találhatunk.

A Kahn elég széles spektrumban kínál felniket az átalakításhoz, de most igencsak belenyúltak a tutiba. Bekerült ugyanis a csomagba egy 24 colos készlet, mely ugyan terepjárásra nem a legjobb választás, de ha a menőség-faktor számít, akkor a szóban forgó “Type 33” modell egy kiváló alternatíva lehet. Nem csak azért, mert a szatén fekete elemekkel kiemelt dizájn kellően látványos, hanem azért is, mert kegyetlen sok pénzt kérnek érte jelenleg a piacon.

hirdetés

Egy szett ilyen felniért jelenleg ugyanis 9200 eurót, azaz nagyjából 3,6 millió forintot kell kifizetni megrendeléskor. Nem az a fajta, amit le akarsz padkázni! De hidd el, a lökhárító toldatot sem érdemes leverni egy elnézett magasabb padkával vagy kővel, azért ugyanis 2700 eurót, azaz 1 millió forintot kérnek a Kahn műhelyben.

Természetesen az új Range Rover csinosítása még csak most kezdődött el a műhelyben, így a későbbiekben újabb kiegészítők érkezése várható. Egyik sem lesz olcsó tétel, de aki egy Kahn Design szintű helyre viszi el tuningolni az új kedvencét, az valószínűleg számol az ilyen kellemetlenségekkel.

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

  1. Szemérmetlenül drága és az igen gazdagok részére nyújtott egyediség, ami számomra teljesen periferiális, de ezek legalább stílusosak és műszakilag is értelmezhetők a Kahn Design -tól.
    Ellenpélda, a hasonlóan eljárni próbáló és érthetetlenül még mindig piacon lévő Mansoryval, akik szörnyű, ízléstelen átalakításokat végeznek. SZámomra értelmezhetetlen, hogy a Mansorí még mindig működik. (Bár amíg lószar van, addig veréb is van. … és milyen gazdag verebek.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button