______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Készülhet a Matchbox film, már megvan a rendezője is

hirdetés

Már korábban felmerült lehetőségként, hogy saját mozifilmet kaphat a Matchbox márka is. Most már biztos, hogy lesz belőle tényleg valami. Kijelölték hozzá a rendezőt is, aki nem más lesz, mint Sam Hargrave.

 

Manapság virágkorát éljük a régi játékmárkák megfilmesítésének. Elég csak a Lego filmekre, vagy éppen a Barbie mozira gondolni, most pedig máris készül a következő Mattel márka megfilmesítése. Ez nem lesz más, mint a 2022-ben már belengetett Matchbox mozifilm, melynek ügyében komoly előrelépés történt. Ki lett jelölve ugyanis hivatalosan a rendező.

Ezt a feladatot jelen esetben az a Sam Hargrave fogja ellátni, aki a nagysikerű Kimenekítés filmeket is rendezte, illetve olyan mozikban jelzik kaszkadőr-rendezőként, mint például az Avengers: Végjáték, a Deadpool 2 vagy éppen az Öngyilkos osztag. A forgatókönyvet David Coggeshall és Jonathan Tropper szolgáltatja a Deadline jelentései szerint.

hirdetés

A filmről egyelőre annyit lehet csak tudni, hogy az akció-kaland kategóriát képviseli majd, de egészen kis kortól megtekinthető lesz. Értelemszerűen a Matchbox kisautói lesznek középpontban, pontosabban a márka legendásabb kiadásai.

A Matchbox márka 1953-óta létezik, amikor is az autózást kedvelő Jack Odell eldöntötte, hogy olyan kisautókat gyárt a lányának, melyeket magával tud vinni az iskolába, azaz egy darab elfér egyetlen gyufásdobozban is. Természetesen hamar óriási siker lett a próbálkozásból, melynek köszönhetően 1997-ben az egyetlen nagy riválist, a Hot Wheels márkát is birtokló Mattel tulajdonába került a cég.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button