______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kaszkadőrök is megkönnyeznék, amit az Audi sofőrje előzés közben alkotott

hirdetés

Első pillantásra úgy tűnhet, mintha egy akciófilm jelenet werkfilmjét látnánk, de ez nem így van. A parádés repülést a valóságban sikerült összehoznia egy angol sofőrnek, amikor meg akarta előzni a teherautót.

 

Aki látott már akciófilm forgatást akár csak felvételről, annak nem ismeretlen a semmiből érkező, majd hirtelen a levegőbe repülő és a tetején többször is átforgó autó képe. Az ilyen jelenetekhez általában vagy rámpát, vagy pedig a kocsi aljára rögzített patronos kilövőszerkezetet használnak a profik, pedig a való életben ehhez bőven elég némi figyelmetlenség, na meg egy kamion hátsó kereke.

Angliában járunk egy felhős, de éppen nem esős kora esti órában, amikor is megtörténik a baj. A hétköznapok nyugalmát ugyanis egy kamion hátsó tengelyén megpattanó, majd némi repülés után a tengelye körül többször is átforduló Audi törte meg. Na de hogyan is sikerült ezt összehozni? Egy alaposan elnézett előzéssel.

hirdetés

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy senki sem sérült meg súlyosabban. Különösen a járdán sétáló férfi volt veszélyben, a kocsi ugyanis bukdácsolás közben nyomta volna agyon, ha nem húzza fel a nyúlcipőt. Mondjuk a szürke Honda Civic tulajdonosának is lesz egy érdekes köre, amikor megpróbálja felvázolni a repülős-pörgős jelenetet a biztosítónak, amibe pont egy hajszálnyival, de belelógott az ő kocsijának hátsója is…

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button