______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kamion mindenhol, avagy bajban a türelmetlen Jaguar sofőr

hirdetés

Van az úgy, hogy siet az ember, de ez még nem ok arra, hogy a külső sávból előzgessünk az autópályán. Angliában majdnem pórul is járt egy sofőr, amikor egy kamion sávot váltott, hogy segítse a besorolását egy másik teherautó sofőrjének.

 

Autópályán nem ritka a gyorshatjás, ilyenkor jobban tesszük, ha a türelmetlen autósokat szépen nyugodtan elengedjük. Az önkéntes rendőrködés nagyobb probléma, mint maga a felelőtlen száguldozó, ezért dícséret illeti a kamerás járgány vezetőjét, hogy szépen elengedte a lendületből érkező Jaguart.

A vadmacskás SUV sofőrjének viszont meggyűlt a baja a következő felhajtónál, ott ugyanis egy kamionos húzódott be a belső sávba. Miért? Hogy beengedje egy besorolni kívánó kollégáját. Persze, a felvételen úgy tűnik, hogy a kamion sávváltása elég hirtelen volt, viszont a fehér SUV sofőrje teljesen normálisan le tudott lassítani mögötte.

hirdetés

Idáig nem is lenne semmi probléma, csak hogy emberünk ekkor úgy döntött, hogy akkor ő a külső sávban fog előzni, ide viszont megkezdte a besorolást az autókkal megrakott tehergép (aki egyébként a tükörből láthatta volna az érkező személyautóst), ezért egy hirtelen kormánymozdulattal kellett korrigálni a helyzetet. Vége a sztorinak? Dehogy! A balról előzésről (Angliában ez olyan vétek, mint nálunk a jobbról kikerülés) még mindig nem mondott le a Jaguar vezetője, csak éppen közben az elől haladó kamionos is kapcsolt és egy gyors kisorolással el akarta engedni a türelmetlen személyautósunkat. Ekkor sikerült emberünknek majdnem az árokba hajtania. Sérülést és balesetet szerencsére nem okozott az összetett szituáció, de a felvételt készítő férfit még így is elég jól elszórakoztatták a történések.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button