Autós Hírek

Jaguar kiszállítás, meglehetősen egyedi megvalósítással

Egy Jaguar F-Type érkezése meglehetősen fel tudja dobni az ember napját. A tréler megérkezik, a kocsi ott van, örülsz. Aztán megtörténik az, amire senki sem számított.

 

Egy új autó vásárlása mindig fontos momentum az ember életében. Meghatározó élmény a megrendelés is, ám valljuk be, az átadás, kiszállítás pillanata az, amit igazán vár az újdonsült tulajdonos. Főként, ha egy sportkocsi, mondjuk egy Jaguar F-Type az izgalom tárgya.

Na de semmi baj, végre megérkezett a járgány, a tréler ott áll a ház előtt, mindenki boldog. Már csak le kell pakolni és indulhat az autózás! Azt viszont sose feledd, hogy ez még nem az a pillanat, amikor lazíthatsz, mert épségben megérkezett az autód. A lepakolás ugyanis még egy kritikus pont lehet, hiszen centizgetve gurulva is meglehet húzni a felnit vagy le lehet horzsolni a sportkocsi alját. Vagy, az is megtörténhet, hogy nemes egyszerűséggel legurul a szállító felső szintjéről a Jaguar, becsapódik a betonba majd még egymásnak is tol egy Chevrolet Silverado-t és egy Nissan GTR-t. Mondjuk abba nem lehet belekötni, hogy a kiszállítás megtörtént, az F-Type elhagyta a platót. Feladat teljesítve, bónusz viszont nem igazán jár majd érte!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button