______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ismét rendelhető nagyobb hátsó szárny a Corvette C8-hoz

hirdetés

Már a hivatalos premierje után is azonnal fellendült a kereslet a Corvette megjelenését még agresszívabbá varázsoló kiegészítők iránt, nem is bírták sokáig a beszállítók. Most viszont újra rendelhető a nagyobb gyári hátsó szárny az amerikai sportkocsihoz.

 

A General Motors a Corvette nyolcadik generációjához már a premier után kínált gyári kiegészítőket, melyek jelentősen megdobták az amerikai sportkocsi megjelenését. A gyártó és a beszállítók azonban nem bírták sokáig a kereslet kielégítését így a nagy hátsó szárny és a karbonszálas kompozit csinosító elemek értékesítése hamar leállt, tehát aki egyedibb kinézetre vágyott, az mostanság leginkább külső gyártók termékeire támaszkodhatott csak.

Egészen idáig, a GM ugyanis bejelentette, hogy ismét kérhető a nagyobb hátsó szárny a C8-hoz, mely karbonszálas kompozit és fényezett formában egyaránt megvásárolható akár utólag is. A már átadott Corvette példányok tulajdonosai tehát a márkakereskedésben potom 995 dolláros áron megrendelhetik a szárnyat, majd azt a szakik fel is pattintják a kocsi hátuljára, persze némi szerelési díjat ( a Corvette fórumokon nagyjából 200 dolláros munkadíjról beszélnek) is felszámítva.

hirdetés

Persze, ennél jóval olcsóbban is találni már a piacon látványos megoldásokat, de azért egy gyári kiegészítő, az mégis csak más tészta, mint egy utángyártott vagy teljesen független alkatrész beszerzése.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button