______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ismét életre kelti a Ralliart elnevezést a Mitsubishi

hirdetés

Az új Mitsubishi L200 generáció lesz a Ralliart visszatérésének első fecskéje, mellyel kapcsolatban a márka vezérigazgatója jelentette be, hogy újra jelen lesznek a motorsportok világában is.

Aki valamelyest jártas a Mitsubishi motorsport történetében, annak valószínűleg azonnal felcsillan a szeme a Ralliart márkanév hallatán. Pedig már csaknem 10 éve annak, amikor a japán gyártó kukázta a sportos elemeket gyártó részlegét, most viszont megint visszahozzák a köztudatba az elnevezést!

Első körben a palettán meglévő modellekhez kínálnak majd kiegészítőket és motorsport dizájnt, melyre példát a gyártó most az új L200 pickup generáció kapcsán mutatott egy látványterven szemléltetve. Ezen azt láthatjuk, hogy a matricázás mellett sportosított karosszéria elemekkel is dolgoznak majd a japánok, illetve például a rali világát idézi fel a vörös színnel kiemelt méretes sárfogó is.

hirdetés

Arról egyelőre nem esett szó, hogy a technikai tartalom miként módosul majd a Ralliart visszatérésével, de talán még ennél is fontosabb Takao Kato vezérigazgató bejelentése, miszerint a Mitsubishi ezzel visszatér a motorsportok világába is. Az persze nem tisztázott, hogy ezt miként lépik meg, hiszen az elmúlt évtizedek legnagyobb ütőkártyája, a Lancer Evo (meg úgy általában a Lancer) már jó ideje nem szerepel a palettán.

“Azok számára, akik szeretnék megtapasztalni Mitsubishi életérzést, egyedi kiegészítőket dobunk piacra modellkínálatunkhoz, valamint újra részt veszünk a motorsport eseményeken világszerte”- hangzott a bejelentés.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button