______________________________________________________________
hirdetés
HELP
Felkapott

Indulj útnak a legmenőbb OSRAM-termékekkel!

A tavaszi kirándulások és a nyaralások során is találhatod magad kellemetlen helyzetben. Mutatunk pár tuti tippet, hogy zavartalanul folytatódjon a kikapcsolódás!

Az OSRAM a fényszóró berendezések mellett olyan kiegészítő termékeket is gyárt, amelyek nagyban megkönnyítik az autósok, motorosok, bringások vagy épp a szerelők életét. Ezekből mutatunk most meg egy csokorral – válogatásunk fókuszában a hosszabb tavaszi vagy nyári túrák.

Téli álomból felébresztve

A veterános autósok és a motorosok is jól tudják, hogy az első tavaszi kör előtt el kell végezni a házi feladatokat: ellenőrizni az akku és a gumik állapotát. Ha az akkumulátorunk már nem tekeri meg rendesen az önindítót, ajánljuk a BATTERYstart 400-as lítiumos gyorsindítót, ami nem csak ilyenkor lehet segítségünkre, mivel nagy fényerejű ledes munkalámpa is található benne, illetve powerbankként is funkcionál. Kompakt méretének köszönhetően pedig akár a kesztyűtartóban vagy a motoros táskában is elfér. A kerekek felfújásához sem kell a műhelypumpával izzadnunk vagy a közeli benzinkútig eljuttatni a járművet, a TYREInflate 4000 vezetéknélküli, Li-ion akkus, digitális kompresszor segítségével gyorsan és könnyedén beállíthatjuk a kívánt guminyomást. Ha jobban átnéznénk az autónk a téli pihenő után, a LEDinspect speciális nyaklámpa igazán jól jöhet: a két, akkumulátoros lámpatest mágnessel csatlakozik a nyakpántra, így akár le is vehetjük és a nehezen elérhető helyekre is benézhetünk velük.

TYREInflate 4000
Osram TYREInflate 4000

Ha úgy érezzük, hogy jobb látási és láthatósági viszonyokat szeretnénk elérni, az OSRAM Cool Blue Intense termékei a halogén lámpák csúcstechnológiáját jelentik, az 5000 kelvines élénk fehér fény a LED-es hatást kelt, illetve a hagyományos megoldásokhoz képest akár 100%-kal nagyobb fényerőt is biztosít.

hirdetés

Úton, útfélen

Ha már egyszer messzire indultunk, érthető ha nem szívesen állunk meg túl gyakran. Családos utazásoh remek eszköz az ONYX COPILOT M+7 szivargyújtós olvasólámpa. Rugalmas szárával oda irányíthatjuk, ahol szükségünk van rá, és nem zavarjuk vele az útitársakat sem. Ha viszont muszáj megállnunk, akkor jó ha fel vagyunk készülve a nehéz helyzetekre is, például egy defektre. A TYREseal Kit segítségével tömíthetjük a lyukat, illetve a szivargyújtóba bedugott kompresszor segítségével pótolhatjuk az elszökött levegőt is.

Osram TYREseal Kit
Osram TYREseal Kit

Ha sötétedés után ér minket a baj, érdemes LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 jelzőfénnyel felhívni magunkra a figyelmet, amely már nagy távolságból is jól láthatóvá tesz bennünket minden irányból. Lakóautósok figyelmébe ajánljuk az OSRAM POWERinvert PRO termékcsaládot, amelybe olyan inverterek tartoznak, amelyekkel akár a távoli munkavégzés sem probléma, miközben egy erdő szélén vagy egy tengerparton kempingezünk.

Bringával hegyen-völgyön át

hirdetés

Amíg az autóban van csomagtartónk, a motoron pedig nem nagy teher egy táskát magunkkal vinni, a kerékpáron minden plusz súly és tárgy számít. Az OSRAM TYREinlfate 2000 éppen ezért egy olyan tölthető akkumulátoros légkompresszor, ami pontosan passzol a bicikli kulacstartójába, miközben powerbankként is használható. Az OSRAM LEDinspect SLIM 500 szerelőlámpa pedig jól jöhet otthoni és útszéli szerelések alkalmával is, mivel akár 6 órán át világít és mágneses talpának köszönhetően könnyen rögzíthetjük a vázhoz.

Érdemes szétnézni az OSRAM Magyarország weboldalán, ahol további terméktippeket mutatunk (nem csak) kalandoroknak!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button