______________________________________________________________
hirdetés
Autós HírekFlotta

INDUL A SZEZONBÉRLET!

hirdetés

Minden sikeres cég igyekszik az ügyfelek igényeinek megfelelően alakítani a portfólióját és termékeit. Nincs ez másképp az EuroFleet – MHC Mobility esetében sem. Az elmúlt évben nem kisebb fába vágtuk a fejszénket, mint az eBringaFlotta folyamatos bevezetése, hogy a fenntartható közlekedési alternatívákat a mikromobilitási szegmensben is tudjuk a megszokott prémium minőséget nyújtani meglévő és új partnereinknek egyaránt.

 

Ahogy a biciklizni tanuló kisgyerek először segédkerekekkel, majd a szülei óvó kezei között, később egyedül, majd az idő előrehaladtával már egykeréken, hegyről lefele, vagy épp rámpákról ugrálva bringázik, mi is egyre sokoldalúbban igyekszünk alkalmazkodni az olyan igényekhez, amit ügyfeleink várnak tőlünk.

Éppen ezért a korábbi 2 és 3 éves konstrukcióink mellett bevezetésre kerülnek a céges pedelec flották éves és SZEZONBÉRLÉSI lehetőségei. Tisztában vagyunk vele, hogy csak a legelhivatottabb biciklisták tekernek hóban, fagyban, szélben, esőben, a legtöbben viszont a téli hónapokra szögre akasztják a kerékpárjukat. A SZEZONBÉRLETET pontosan emiatt alkottuk meg, hogy a bérleti idő 8 hónapja alatt folyamatosan guruló céges eBringaFlottát biztosíthassunk.

Amiért a szezonbérletet ajánljuk, a teljesség igénye nélkül:

hirdetés

-Szinte folyamatos felhasználhatóság, üresjárat, inaktív hónapok elhagyásával
-Az eBringaFlotta üzemeltetését továbbra is az Eurofleet Zrt. végzi teljes körűen
-Téli letárolás logisztikáját átvállaljuk ügyfeleinktől
-Folyamatosan frissülő eszközparkunkból a következő szezonra új modellek közül válogathat
-Az egészségesebb életmódhoz a napi szintű testmozgással járulunk hozzá
-Nincs preferenciája dolgozóinak, hogy jogosítványt szerezzenek
-Pedeleceink bérleti díja, fogyasztása, tárolása stb. töredéke, mint egy személyautónak

Szezonbérletünk a korábbi konstrukciókkal teljes harmóniában minden olyan összetevőt tartalmaz, amelyek vonzóvá teszik az EuroFleet prémium tartósbérleteit.

Finanszírozás
Üzembe helyezés és nullrevízió
Teljeskörű karbantartás
Egyedülálló pedelec assistance
Cserepedelec
Megszokott 0-24/365 rendelkezésreállás személyes kapcsolattartóval
Prémium biztosítási csomag

  • Baleset biztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Vagyonbiztosítás

Tökéletes alternatívát jelent a zsúfolt nagyvárosi közegben, a gyenge tömegközlekedésű vidéki településeken, és mindazonáltal egészségmegőrző ereje kiemelkedő a folyamatos, de mégsem megterhelő testmozgás miatt. Végül, de nem utolsó sorban a környezetvédelemben is élenjárhat az, a cég, amelyik egy ilyen alternatív közlekedési eszköz bevezetésével sarkallja munkavállalóit a fenntarthatóság melletti állásfoglalásra.

hirdetés

Ha szezonbérletünk felkeltette érdeklődését, kérjen részletesebb felvilágosítást munkatársainktól, hogy segíthessenek megtalálni a tökéletes eBringát, amellyel márciustól gyűjthetik a kilométereket és élményeket közösen munkatársakkal, családdal, barátokkal.

Ha Ön nem döntéshozó ilyen ügyekben, de úgy gondolja, hogy cégüknél van igény a céges pedelec flottára és hasonló újításokra, továbbítsa írásunkat HR osztály felé, vagy közvetlen vezetőjének.

Tekintse meg eBringaFlotta Szezonbérleti ajánlatainkat!

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button