______________________________________________________________
hirdetés
Autós HírekElektromos

Idő előtt kiderült minden a Ford elektromos Mustang SUV-járól

hirdetés

Bár hivatalosan csak vasárnap leplezték volna le a Mustang Mach-E elektromos szabadidő járgányt, a Ford amerikai honlapjára valaki már tegnap feltöltötte a specifikációt tartalmazó képeket.

A Ford már régóta ígérgeti a Mustang által inspirált elektromos SUV bemutatását, mely nemrég kapta meg a premier dátumot. Ez elméletileg most vasárnap lesz, ám már most minden kiderült egy bakinak köszönhetően. Egészen pontosan a Ford amerikai honlapjára pakolta fel valaki a fontos részleteket tartalmazó képeket, amit aztán pár órán belül le is vettek. Ám, amint tudjuk: ami egyszer felkerül az internetre, az ott is marad.

Az autó megjelenésével kapcsolatban nincs új a nap alatt: tényleg egy felfújt Mustang látszik a képeken. A belső tér is ismerős lehet azoknak, akik láttak már Teslát, a Ford ugyanis szintén óriási tabletet rakott a középkonzolra, hogy a fizikai gombokkal leszámoljon.

hirdetés

Kiderült az is,hogy öt külön felszereltségi szint lesz bemutatva. A belépő szintnek számító Select 255 lóerős elektromos motorral és 370 kilométeres hatótávval érkezik. Kérhetünk hozzá azonban összkerék meghajtást is (alapból csak hátul hajt a kocsi), ám ekkor már csak 338 kilométerrel gazdálkodhatunk, mielőtt újból töltőt keresünk.

A California Rt.1 kivitel leginkább hatótávra van kihegyezve, ebben az esetben ugyanis 483 kilométeres autózás vár ránk egy töltéssel, a meghajtásról pedig egy 282 lóerős villanymotor gondoskodik.

A GT értelemszerűen inkább a vezetési élményt létesíti előnyben. Ebben az esetben meg kell elégednie a felhasználónak a 378 kilométeres hatótávval, ám a gyáriak 4 másodperc alatti 100-as sprintet ígérnek. Lóerő adat ebben az esetben még nincs.

hirdetés

A Mustang Mach-E Amerikában 43 ezer dolláros induló árral rendelkezik, a legerősebb kivitel pedig 60 ezer dollár lerakása után lesz hazavihető, de ez utóbbi csak 2021 folyamán érkezik meg a szalonokba.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button