______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Hivatalosan is lehet már Steam játékokat játszani a Teslákban

hirdetés

Megérkezett a Tesla nagy ünnepi frissítése, mely olyan újításokat hozott magával, mint például a Steam játékok elérése az autóban, illetve az Apple Music és a Light Show funkció.

 

A Tesla egyik különlegessége, hogy folyamatos frissítésekkel látja el az elektromos gyártó a felhasználókat. Persze, ezen újdonságok többsége nem ad igazán hozzá az autózás élményéhez és biztonságához, viszont szépen lassan eljutunk oda, hogy inkább egy szórakoztató központot kapnak a vásárlók, nem pedig autót.

Megérkezett például a legújabb ünnepi frissítés is, melynek legnagyobb újdonsága, hogy most már a Steam-es játékainkkal is játszhatunk a Tesla infotainment rendszerén keresztül. Persze, ehhez azért hardveres tudás is kell, így a használatához elengedhetetlen, hogy idén gyártott Model S vagy X legyen a birtokunkban, ezek készültek ugyanis eleve 16 GB beépített memóriával.

hirdetés

Ha viszont ez a feltétel teljesül, akkor már kezdődhet is a móka, amit a gyártó a Cyberpunk 2077 segítségével mutatott be. Külön kiemelendő, hogy az autó felismeri a vezeték nélküli kontrollereket is, így még a kábelekkel sem kell vesződni, ha éppen a parkolóban állva játszani támadna kedvünk.

A frissítés elhozta még az Apple Music integrációt is, azaz az almás telefon tulajdonosok most már játszi könnyedséggel érhetik el a kedvenc zenéiket és a program által nyújtott egyéb szórakoztató funkciókat is.

hirdetés

Megemlítést érdemel még a Light Show üzemmód is, mely lényegében az eddig is ismert “zenére az ajtókat nyitogató és villogó” megoldást gondolja tovább. Most már ugyanis több Tesla tulajdonos is összeállhat, az új üzemmód pedig mintegy “kórusként” kezeli őket, azaz egymást kiegészítve növelik tovább a “táncoló” autók élményét. Nem túl hasznos, de annál érdekesebb funkció…

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button