______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Félmillió autót hív vissza az FCA az ablaktörlő meghibásodása miatt

hirdetés

A Fiat-Chrysler csoport ismét egy nagyméretű visszahívást jelentett be. Mintegy 500 ezer autót érint az ablaktörlők trehány összeszerelési minősége.

 

Nem igazán lehet mondani, hogy mostanság nincs munkájuk az FCA csoport gyári szervizeseinek, hiszen szinte minden hónapban jön egy újabb visszahívási hullám. Ez a hagyomány most sem törik meg, itt van ugyanis a következő nagy akció, mely globálisan félmillió RAM 1500 és Jeep Compass modellt érint.

A jelenlegi hiba ugyan eltörpül a februárban bejelentett gyilkos Fiat emblémák mellett, de azért kellemetlen problémát sikerült feltárnia a gyáriaknak. Kiderült, hogy az ablaktörlők silány összeszerelési minősége miatt a szerkezet könnyen szétesik vagy meglazul és többé nem tudja ellátni rendesen azt a feladatot, amire kitalálták.

hirdetés

Mivel a RAM 1500 nem igazán jellemző autó nálunk, így Magyarországon főként a tavaly május 12.-től idén március elejéig gyártott Jeep Compass tulajoknak kell számítaniuk az értesítőre, hogy meg kéne látogatni a legközelebbi márkaszervízt egy kisebb beavatkozás erejéig.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button