______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Felfrissült a legerősebb Civic

hirdetés

Akárcsak az alap változatok, a Honda Civic Type-R is megkapta a kötelező modellfrissítést, melyet most Tokióban mutattak be. Erősebb nem lett, látványosabb viszont igen.

 

Nemrég mutatta be a Honda a Civic 2020-as frissítését, most pedig a Type-R kivitelt is a megújult kínálathoz igazították. Hazai körülmények között, Tokióban mutatkozott be a kötelező, de visszafogott ráncfelvarrás.

Kintről szemlélve azonnal szembetűnik az átdolgozott lökhárító és az eddigieknél nagyobb hűtőrács, melynek köszönhetően javult a motor hűtése. Szintén észrevehető változás az új Boost Blue kék szín, mely kizárólag a csúcs Civic sajátja lesz.

hirdetés

Belül az alkantara kormány bőrözés és az új váltógomb dizájn árulkodik a beavatkozásról, illetve menet közben a hangsúlyosabb motorhang lehet még feltűnő. Ez utóbbi viszont csalás eredménye, ugyanis a Type-R is kap mostantól hangszórókat használó motorhang generátort.

Ami viszont nem csalás és nem is ámítás, az az átdolgozott futóműnek köszönhető, érezhetően jobb stabilitás és kormányzási érzet. Motorikusan nem történt változás, azaz a 2 literes turbós egység továbbra is 320 lóerőt küld az első kerekekre.

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button