Autós Hírek

Felemás autót kapott egy amerikai kereskedés

Van az úgy, hogy felbukkan a piacon egy-egy hiányosan vagy felemás módon felszerelt autó, de amikor a gyárból érkezik meg egy ilyen példány, akkor azért kikerekedik az ember szeme. Márpedig most pontosan ez történt meg egy amerikai kereskedéssel.

 

Hallottunk már olyan autókról, melyeknek pontosan az a különlegessége, hogy nem stimmelnek bizonyos elemei színben vagy stílusban. Talán a Volkswagen Polo Harlequin a legnevesebb képviselője ennek a mai napig (talán jogosan) meg nem értett stílusnak, de születtek már próbálkozások más gyártó kezei alatt is.

Most viszont szinte biztos, hogy nem tervezett akcióról van szó, ugyanis cikkünk főszereplője minden bizonnyal egy “mezei” Chrysler 300-nak szeretett volna megszületni. Szerencsétlennek viszont nem igazán jött ez össze a képek tanulsága szerint.

Történt ugyanis, hogy egy amerikai Chrysler kereskedés meghirdetett egy olyan 300-as modellt, mely nyomokban tartalmazza az 1500 dolláros króm díszítő csomagot is. Nyomokban, mert szemmel láthatóan nem mindenhol hozza a kocsi az elvárt formát. A négy ablakkeretből például csak három kapott krómozást, ám a fekete elemmel szerelt ajtóra is azért lelkiismeretesen rákerült a csomag jellegzetességének számító tükörház. Ha ez nem lenne elég, akkor megfigyelhetjük, hogy az autó elejére két egyforma fényszórót sem sikerült felszerelniük a gyáriaknak.

Persze, gondolhatnánk, hogy egy törött példányról van szó, amit bontós alkatrészekkel pótoltak ki, csak hogy a kereskedés teljesen új modellként hirdeti a járgányt a hibát fellelő Reddit felhasználó, stratofortryst szerint.

Ennek fényében pedig úgy tűnik, hogy sem a gyártási részleg, sem pedig a minőségellenőrző csapat nem volt éppen toppon, amikor elkészült a szóban forgó példány. Ez pedig azért sem jó, mert egyes jelentések szerint amúgy sem áll jól az FCA-nak veszteséget termelő, egykor neves márka szénája, melyet a PSA-val egyesülés után a Stellantis élére kerülő, a megszorításoktól nem megriadó Carlos Tavares egy tolvonással törölhet el az autóipar színpadáról. De ez még az elkövetkező hónapok zenéje…

(képek: Jacksonville Chrysler Dodge Jeep Ram)

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button