______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

F1-es autók között aludni a Ferrari múzeumban? Most van lehetőség rá!

hirdetés

Egy igencsak különleges akcióval készül a Ferrari a nemsokára megrendezésre kerülő Emilia-romagnai Nagydíj idejére. Egy szerencsés kiválasztott pár eltölthet egy éjszakát a Ferrari múzeumban, ahol igazi Forma 1-es járgányok között hajthatja álomra majd a fejét.

 

Alig két hét múlva a Ferrari hazájába látogat a Száguldó Cirkusz, azaz Olaszországban kerül megrendezésre a következő F1-es futam. Ennek alkalmából egy igencsak különleges lehetőséget lengetett be a Ferrari, azaz egy szerencsés kiválasztottnak lehetősége lesz másodmagával eltöltenie egy éjszakát a Ferrari múzeumban. Az airbnb oldalán meghirdetett eseménynek nem más a házigazdája, mint Marc Gené, a gyártó egykori F1-es pilótája.

Na de, miről is szól az akció? Az oldalon regisztrálók közül kisorsolnak egy embert, aki másodmagával a Ferrari múzeum legikonikusabb termében tölthet el egy éjszakát legendás Forma 1-es gépek között. Erre az alkalomra egy gigantikus ágyat helyeznek el az olaszok a teremben, melynek bőrözése megegyezik a gyártó által az autókban használttal.

hirdetés

A szerencsés kiválasztott mindezek mellett VIP jegyet kap magára a nagydíjra is, illetve Marc Gené viszi is egy kört a pályán egy Ferrari 296 GTB-vel. A nap zárásaként következhet egy különleges vacsora Enzo Ferrari kedvenc éttermében, a Cavallino-ban.

Sajnos van azonban egy kis üröm az örömben, azaz Magyarországról nem fogadnak regisztrációkat az oldalon.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button