______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ezúttal egy klasszikus Ferrarit villantott a The Little Car Company

hirdetés

Az autóritkaságok szeretete sokszor már egészen fiatalon elkezdődik az embernél. Persze, gyerekként még nem vezethet senki járgányokat, hacsak nem elég módos családban van ahhoz, hogy hozzájusson a The Little Car Company termékeihez. Például a most bemutatott kicsinyített 1957-es Ferrarihoz.

 

Manapság kezd egyre nagyobb divatja lenni annak, hogy a módos szülők autóritkaságokkal lepik meg a gyermekeiket. Persze, nem igazi járgánnyal, mert azt még nem vezethetné, hanem kicsinyített másolatokkal. Ezért feküdt rá egyre jobban erre a bizniszre a nemrég még a Bugattival is munkálkodó The Little Car Company.

A mesterek ezúttal a Ferrarival bútoroztak össze és az 1957-es Ferrari 250 Testa Rossa lemásolásának estek neki a létező legprecízebb módon. Az eredmény egy 3/4-es kicsinyített és az utolsó részletekig kidolgozott változat, melynek használatát 14 év felett bárkinek ajánlja a gyártó. Nem közúton, mert ez még mindig egy játék, még ha a 93 ezer eurós, azaz több mint 30 millió forintos ára nem is éppen ezt sugallja.

hirdetés

A különlegesség meghajtásáról egy elektromos motor gondoskodik, mely üzemódtól függően 1,36 vagy 5,44 lóerő leadására képes. A végsebessége Sport módban 60 kilométer óránként, de Comfort üzemmódban elérhetjük, hogy biztonságban maradjon a csemete, hiszen ekkor maximum 20 km/óra sebességgel tudja érintőre venni a kastély udvarán található antik szobrokat.

A The Little Car Company Testa Rossája összesen 60 kilométert képes megtenni egy feltöltéssel, a modellből pedig 299 darabot gyártanak le egyedi megrendelésre, azaz természetesen a külső és a belső is teljesen testre szabható.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button