Responsive AdsHirdetési Zóna
hirdetés
Autós Hírek

Első autónak milyet válasszak? Kérdezz-Felelek Extra

Olvasónk egy olyan kérdéssel keresett meg minket, hogy első autónak mit ajánlanánk neki. Persze, így elsőre ez közel értelmezhetetlen, de aztán megérkeztek a kritériumok is, így Pista végre tudott ajánlani is valamit.

 

Sokszor kapunk olyan kérdést, hogy melyik autót ajánlanánk, illetve gyakran van kimondottan első autóra kihegyezett téma is. Gábor az utóbbi cipőben jár, így kérdése is erre irányult, igaz, kicsit pontatlanul.

hirdetés

“Hello

Milyen autót ajánlotok első autónak? Automata benzines kicsi 4 ajtóst keresek városi használatra. 2010 körüliket néztem eddig, de a motorokrol sajnos keveset tudok. Nem tudom, melyik bírja ki a rövid utakat. Elektromosban is gondolkodtam, de nem tudom.

Köszi a választ”

Alap kritériumok hiányoznak, amely alapján tudnánk meríteni, így Pista sem tudott első körben érdemileg hozzászólni a dologhoz.

Szia Gábor!

Mennyi a matek? Ajánlani tudunk bármit, minden attól függ, meddig ér a takaró, anélkül nehéz. Úgy pláne, hogy csak ennyi a követelmény, hogy négyajtós legyen. Mert négy ajtaja van a Maserati Quattroporténak és a Volkswagen Upnak is. Valamit a kettő közötti halmazból tudnék javasolni.

Szerencsére nemsokára megérkezett a pontosítás is!

“Hello

Bizonyára rosszul írtam le. Bocsánat, akkor mégegyszer megpróbálom pontosabban. Kicsi, városi, benzines, automata, 2010 körülieket néztem úgy 8000 euróig. Mivel a motor élet tartalmáról nem sokat tudok melyik lenne jó ( habár gondolom a szívó motor lenne) ezért kérek tanácsot. Csak rövid utak lennének, üzlet, iskola, haza, sportpálya.

Köszi”

Itt már Pista el tudott indulni egy irányba. Lássuk, mik lettek a fejlemények.

Szia!

Na, ez így már mindjárt jobb. Nézd, ha német nyelvterületen mocorognál városban, rövid távokon, akkor célszerű valami szívómotoros VW terméket keresni. 1.4-es Polo már pl. van automatával, de akár Golf V is. Nem egy rakéta, de minden sarkon van szervíz.

Kisebb autónak ott a Suzuki Alto mondjuk, de akár egy 1.3-as Jimny is belefér. Hagy időt mindenre, de legalább mókás.
Olyat keress, amiből sok van és sok fut.

A Kia Rio is egy jó választás lehet. A lényeg, hogy nézz először szét a márkakereskedőknél beszámított autók között, aránylag jók az esélyeid, hogy kifogsz egy problémamentes példányt.
Üdv
Pista

hirdetés
Címkék
hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button