______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Elektromos sötétség, avagy ilyen a Rolls-Royce Spectre, ha mindene fekete

hirdetés

A Rolls-Royce már korábban megmutatta az első elektromos autóját, ám a gyári fotókon előszeretettel mutogatják a kocsit feltűnő színekkel. A gyáriak azonban úgy néz ki, hogy számolnak azokkal is, akik inkább a sötétebb hangulatot szeretik.

 

A Rolls-Royce nem titkoltan már csak elektromosban gondolkodik, ami a jövőt illeti. Az új vonulat első fecskéje a Spectre lesz, mely egy villanyos kupé, egyelőre ismeretlen akkumulátor mérettel, ám már köztudottan 560 lóerőnyi elektromos teljesítménnyel.

A technikai részletekbe ugyan mélyebben nem mentek bele a gyáriak, ám a tesztpéldányok álcázását már elhagyták, így a megjelenése már közel sem kérdéses. A gyári fotókon is láthattuk, hogy például megmarad a már ismert hűtőmaszk utánzat, a fényszórók rajzolata viszont inkább a BMW i7-hez hasonlít, mint az eddigi Rolls kiadásokhoz. A hátsó fényforrás is alaposan megváltozik, kimondottan aprónak látszik a méretes hátsó falra illesztve.

hirdetés

Eddig a Rolls főként kimondottan színes példányokat mutogatott, ám ez nem jelenti azt, hogy a “sötétség” rajongóit nem szolgálják majd ki a gyáriak. Erre enged következtetni az is, hogy egy kedves olvasónk Münchenben lencsevégre kapott egy példányt, mely egészen úgy tűnik, mintha valami “Dark Edition” jellegű dolog lenne, azaz nem csak a fényezés, hanem még a felni is teljesen fekete, illetve a krómozás is érezhetően le van mattítva.

Köszönjük a képeket Kaposi Andrásnak!

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button