______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy mobiltelefonos applikációval is értékesít autókat a Rolls-Royce Kínában. Nem is sikertelenül!

hirdetés

Új világot élünk, ahol pénzt költeni elég egy mobiltelefon vagy számítógép. És itt ne csak általános bevásárlásokra gondoljunk, hanem autókra is. Nagyon drága autókra! Kínában a Rolls-Royce például rendszeresen egy mobilos applikációval adja el a legdrágább limitált modelleket!

 

A digitalizáció és az elmúlt másfél év pandémiás helyzete alapvetően változtatta meg az emberek fogyasztási szokásait. Lényegében felgyorsult a digitális megoldásokra átállás, ami tetten érhető a vásárlások fizikai megvalósításának háttérbe szorulásánál is.

Ma már, aki csak teheti online fizet a megrendelt termékekért, sokan pedig a mobiltelefonjukat nevezték ki a modern kor pénztárcájának. És itt nem csak az érintéses vásárlásra kell gondolni, hanem arra is, hogy számtalan applikáció kínál ma már egy gombnyomásos fizetési lehetőségeket.

hirdetés

Az új trendek az autóiparban is egyre hangsúlyosabban vannak jelen, sok gyártó tette lehetővé az elmúlt időszakban, hogy a szalonba látogatás nélkül, az otthon kényelméből rendelhessük meg és fizessük ki az új autónkat. De ki akar mobiltelefonon elkölteni súlyos milliókat? Nagyon úgy néz ki, hogy az, aki megteheti. Sőt, ők akár a sokszáz milliós vásárlásoktól sem riadnak vissza!

A Rolls-Royce kínai képviselete elárulta, hogy az elmúlt időszakban a legdrágább limitált szériás modelleket a helyi piacon főként a WeChat applikációval tudták értékesíteni. Ez a program lényegében a ma ismert szolgáltatások elegye, azaz nem csak szöveges üzenetek kézbesítésére alkalmas, hanem online bemutatókat is lehet vele tartani és a fizetési folyamatok is játszi könnyedséggel megoldhatók.

hirdetés

Kínában pontosan ezzel a módszerrel értékesítették a Phantom Tempus széria döntő többségét, a gyártó elmondása szerint ráadásul úgy, hogy a leendő tulajdonos még csak nem is látta a különlegességet, nem kért információkat, csak a fizetési folyamat megindításához kereste fel a kereskedőt a WeChat-on belül! Egymillió dollár? Egy gombnyomás az egész!

forrás: Carscoops

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button