______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy cseppnyi olasz boldogsággal bővült a Mol Limo flottája

hirdetés

Ismét új modellt köszönhetünk a Mol Limo autómegosztó szolgáltató palettájában. Elhúzható tetővel egy kis vidámságot visz a közlekedésbe a hibrid Fiat 500-as.

 

Autókereskedéseket megszégyenítő flottával rendelkezik már az autómegosztó szolgáltató, a Mol Limo flottája. A most bejelentett újdonsággal ugyanis már nem kevesebb mint 11 modell közül válogathat, aki a közlekedés ezen, egyre jobban terjedő módját választja.

A flotta legújabb tagja ráadásul nem más, mint a Fiat 500-as elhúzható tetővel és mild-hibrid hajtással. Egy igazi kis városi élményautóról, boldogság bonbonról van szó, mely a vezetés klasszikus élményét támogatva kimondottan manuális váltóval kerül ki az utcára, ahol a felhasználók kis szerencsével lecsaphatnak a 30 darab egyikére. A Fiat 500-as a Smart EQ ForFour, a VW Up (elektromos kivitelben is) és a Kia Picanto kategóriájába esik, azaz havi díjas előfizetéssel 68 forintos, míg alkalmi felhasználóként 85 forintos percdíjjal vezethető, de az autók elérhetők napi díjazással is, a pünkösdi hétvégén akár négy napra is lefoglalva.

hirdetés

A Mol Limo egy másik újdonságot is tartalmaz nyárra, ami nem más, mint a kreditfeltöltés. Ez lényegében úgy működik, hogy minél nagyobb összeget töltünk fel előre az egyenlegünkre, annál több bónusz kilométerre leszünk jogosultak.

forrás: Mol Limo

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button