Responsive AdsHirdetési Zóna
hirdetés
Autós Hírek

Drónnal a Tesla gyártósoron

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Tesla megnyitotta az első európai üzemét is. Hogyan néz ki? Most a Berlin Gigafactory teljes gyártósorát végigjárhatjuk egy drón segítségével.

 

A Tesla számára óriási mérföldkő, hogy nemrég megnyithatott az első európai üzemük, a Berlin Gigafactory. A megnyitón maga Elon Musk is jelen volt, aki tánccal szórakoztatta a közönséget. A legtöbben viszont arra kíváncsiak, hogy mégis hogyan néz ki az a folyamat, ami alatt néhány fémdarabból egy modern elektromos autó képe rajzolódik ki.

hirdetés

A DJI és a Tesla csapata most közös erővel mutatja meg a dolgokat, nem is akármilyen szemszögből. Nemes egyszerűséggel egy drónnal követik a gyártási folyamatot. Nem kívülről, hanem belülről! Bizony, a drón átrepül minden fontos és kevésbé fontos állomáson, kerülgeti a préseket és manőverezik a szikrák között is.

Természetesen egy ilyen videó elkészítése profi pilótát követel magának, így mi is emeljük kalapunk a vezérlést végző illető előtt. Már csak az a kérdés, hogy melyik most a menőbb? A Tesla gyártósor, vagy a drónt irányító pilóta tudása?

hirdetés
Címkék
hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button