______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Brutál Astra átgondolást villantott az Irmscher

hirdetés

Ha Opel tuningolásról van szó, akkor mindenképpen első helyen kell említeni az Irmscher munkásságát. A srácok már számtalanszor bebizonyították, hogy a legtöbbet tudják kihozni a gömbvillámos márkából. Most az Astra kapott versenyautós kinézetet.

 

Az Irmscher már évtizedek óta megkerülhetetlen a tuningolás világában. Főleg akkor, ha Opel modellek újragondolásáról van szó. Érthető tehát, hogy nem aprózták el az Astra átalakításukat sem, mellyel az autóversenyzés világát szeretnék majd elhozni a büszke tulajdonosoknak.

Ki kell azonban emelni, hogy egyelőre még csak tanulmányról van szó, azaz hivatalosan még nem kapható az alapos szélesítéseket, méretes beömlőket és küszöböket, illetve látványos hátsó szárnyat tartalmazó csomag. Mivel még csak a külső dizájnt leplezték le a csupán csak IRC néven emlegetett projekttel kapcsolatban, így a belső átalakítások bemutatása még várat magára.

hirdetés

A technikai áthangolásról is csak annyit lehet tudni, hogy a rendszer 260 lóerő leadására képes némi finomítás után, az alapokat pedig a gyárilag 225 lóerős 1,6 literes motorra támaszkodó GSe konnektoros hibrid adhatja. A futómű sem gyári ránézésre, hiszen a jelenlegi generációs Astra hasa láthatóan közelebb került a földhöz, illetve az egy tengelyen feszülő 20 colos felnik is távolabb vannak egymástól, mint azt megszokhattuk.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button