______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Black Edition kivitelt kap a Toyota RAV4

hirdetés

A sötétség uralkodik a RAV4 felett, legalábbis a Toyota legújabb különleges szériájában. A Black Edition széria nem túloz az elnevezésével, tényleg minden fekete rajta, ami csak lehetséges.

 

A Toyota nemrég mutatta be a Corolla szedán GR Sport felszereltségét, most pedig a Rav4 modellt helyezik a srácok egy egészen újszerű megvilágításba. Itt a Black Edition, mely nem csak ígérget, hanem tényleg olyan sötét, mintha Vader nagyúr maga rendelte volna meg a szolgálati járgányát. Nem csak a felnik és a tükrök feketék, hanem a karosszéria minden pontja, természetesen a fényforrások kivételével.

A Black Edition ráadásul nem csak a megjelenésében lesz különleges, hanem igen gazdag alapfelszereltséget is jelent. Többek között alapáron jár hozzá a 360 fokos kamera, a parkolást segítő funkció, a kilenc hangszórót magába foglaló JBL hifi rendszer és a Toyota Safety Sense aktív balesetmegelőző csomag.

hirdetés

Az új edíció kizárólag hibrid hajtással párosítható, azaz a 2,5 literes benzines egységen alapuló 218 lóerős hajtáslánc kérhető hozzá CVT váltóval. Hivatalos ár egyelőre még nincs, az első példányok várhatóan októberben érkeznek meg a kereskedésekbe.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button