______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Behúzta a Rolls-Royce rajzpályázat egyik fődíját egy 11 éves magyar leányzó!

hirdetés

A karanténhelyzet miatt hirdette meg még az év első felében a Rolls-Royce azt a rajzpályázatot, melyet kimondottan gyermekek számára írtak ki. Ennek az egyik fődíját hozta el a 11 éves Léna.

Az év elején kirobbant koronavírus járvány számtalan új helyzettel szembesítette az embereket. Ilyen a karantén és a home office rendszere is, mely ugyan felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt tud kellemetlenségeket okozni, ám bizonyos helyzetekben elkerülhetetlen az alkalmazásuk.

Viszont ha már így alakult, akkor ehhez kell alkalmazkodni és segíteni a bezártságra ítélt gyermekek mindennapjait. Ezért is kezdtek el sorra előállni az autógyártók is különböző megoldásokkal. Volt, aki társasjátékot tett közzé, míg mások kivágható és összeragasztható autómodellekkel kedveskedtek a gyermekeknek. Talán mind közül a Rolls-Royce megoldása volt a legélelmesebb, ők ugyanis inkább rajzolásra és a fantáziájuk kiteljesedésére bíztatták a csemetéket. Ja, és ha már születtek rajzok, akkor azokat a RR-nak elküldve egy pályázat keretén belül értékelték is a gyáriak, a legjobb műveket pedig a gyár dizájnerei rajzolták át profi tanulmánnyá. Na de mi volt a fődíj? A legjobbak lehetőséget kapnak arra, hogy egy igazi Rolls-Royce szállítsa őket egy tetszőleges napon az iskoláig!

A Rolls-Royce elmondása szerint több mint 5000 remekmű érkezett be hozzájuk, melyeket csoportokba osztottak a témájuk szerint. Ezek voltak a technológiai, a környezetvédelmi, a fantázia és az élmény kategóriák. Na ez utóbbi hozott magyar sikert!

hirdetés

A kategória fődíját ugyanis egy magyar leányzó, a 11 éves Léna nyerte el egy a szivárvány minden színében világító, aranyozott elemekkel tovább bolondított kapszula-szerű tanulmánnyal. Léna még arra is figyelt, hogy a Rolls-Royce emblémákat hol kell ízlésesen elhelyezni, illetve bármennyibe is jövőbe mutató a terve, a Spirit of Ecstasy szobrocskához is ragaszkodott a múlt tiszteletének okán. Tényleg megkapó a remekmű, mi innen is gratulálunk az ifjú hölgyeménynek a sikeres pályázathoz és legfőképpen a nagyon ügyes és fantáziadús rajzhoz!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button