______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Az Alpine márka is megjelenik a Forma 1-ben jövőre

hirdetés

A Renault F1 csapat jelentette be, hogy jövőre egy kis átalakulásnak lehetnek a szemtanúi a rajongók. Az Alpine sportkocsi márka is jelen lesz a száguldó cirkusz világában.

 

Már az Alpine név felélesztésekor látszott, hogy a Renault komolyan tervez vele a jövőt illetően. Először 2012-ben merült fel a legendás név újra felhasználása a Renault Alpine A110-50 koncepció járgány kapcsán, majd szépen lassan eljutottunk arra a pontra, amikor 2017-től ugyan egy almárka képében, de elkezdődött az önálló paletta újraépítése.

Ennek jelenleg az A110 az egyetlen tagja, de a franciák a későbbiekben érthető módon egy komplett többtagú kínálatot szeretnének, amihez elengedhetetlen az eladások felfuttatása. Ezt pedig csak úgy lehet elérni, ha a most még csaknem ismeretlenül tengődő márkanevet beleírják az emberek fejébe. Mi kell tehát? Reklám! Nagyon jó reklám!

hirdetés

Valószínűleg ez az oka annak, hogy a Renault F1 csapat a jövőben teljes név és dizájnváltást eszközöl. Bizony, a 2021-es szezonban már Alpine F1 néven áll rajthoz a Renault gyári csapata jellegzetes kék-fehér-vörös dizájnos versenyautókkal.

“Az Alpine egy gyönyörű márka, erős és kisugárzó, ami mindig mosolyt csal a rajongók arcára. Egy olyan márkáról van szó, mely maga a francia tökéletesség megtestesítője és amivel folytathatjuk kalandunkat ebben az utóbbi időben megújult sportágban. Az Alpine természetesen minden értékével együtt jelenik meg az F1 pályákon. Ez pedig az elegancia, a találékonyság és a merészség”- mondta el a nagy bejelentésen Luca de Meo, a Renault csoport vezérigazgatója.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button