______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Autista gyermekeknek készített kisautót mutatott be a Hot Wheels

hirdetés

Kimondottan az autista gyerekek igényeit figyelembe véve alkotta meg a Hot Wheels a legújabb kisautóját. A Flippin Fast modellt az évekkel ezelőtt nagy népszerűségnek örvendő Fidget Spinner inspirálta.

 

Aki már találkozott autista gyermekkel, az tudja, hogy nekik mások az igényeik, mint amit egy hétköznapi lurkónál megszokhattunk. Éppen ezért, a Hot Wheels márkát is jegyző Mattel az amerikai Autista Önérvényesítő Hálózattal (ASAN) közös összefogásban alkotta meg a legújabb kisautóját, melyet Flippin Fast néven dobtak piacra.

A játék különlegessége, hogy nem annyira kötött a mozgása, mint egy alap járgánynak. Lehet forgatni, pörgetni, előre-hátra gurítani, illetve görgetni fejjel lefelé is, ezáltal nyugodtabb szórakozást biztosítva. Mindezek mellett természetesen nem csak az autizmusban szenvedők a célközönség, a Fidget Spinner által inspirált játékautó bármely gyermeknek remek szórakozást nyújthat 3 éves kor felett.

hirdetés

„Örömteli élmény, hogy a Mattel az autizmussal élő gyerekek igényeit is figyelembe vette ezzel az új kisautóval. A Flippin Fast esetében egyáltalán nincs rossz módja a játéknak. Bármilyen konfigurációban lehet használni. Élvezettel pörgethetik, forgathatják, guríthatják azokat a gyerekek, ahogy a kedvük tartja, fantáziájuk diktálja, és nem utolsósorban ez a játék a maga keretein belül hozzájárul az önkifejezésük erősítéséthez is.” – tette hozzá a bemutatón Zoe Gross, az ASAN érdekvédelmi igazgatója.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button