Autós Hírek

Átadták Európában az ötvenezredik Mustang Mach-E példányt

Új mérföldkőhöz érkezett az elektromos Ford Mustang SUV sztori. Immár az ötvenezredik Európában átadott példánynál tart a gyártó.

 

Bár a hivatalos leleplezésekor sok Mustang fanatikusnál kiverte a “biztosítékot” az elektromos Mustang SUV, az idő mégis a Mach-E létjogosultságát erősítette meg. Az eladások ugyanis kimondottan kedvezően alakulnak, a felhasználói visszajelzések pedig további megelégedettséggel töltheti el a Ford döntéshozóit.

Most ott tartunk, hogy már Európában is ötvenezer példányt sikerült átadni, egészen pontosan Németországban talált gazdára a mérföldkövet jelentő darab. Egy fekete metál példányról van szó, melyet egy fiatal házaspár rendelt meg.

Hakan és Berrin Can a kisgyermekük, Nesim megszületésekor döntött úgy, hogy ideje beruházni egy családi elektromosra. Ha már így alakult, akkor már némi élvezeti faktor is legyen benne, azaz egyből a 487 lovas GT kivitelre esett a választásuk, mely összkerék-meghajtással és nagyobb akkumulátor csomaggal 490 kilométert képes megtenni egy töltéssel a WLTP szabvány szerint.

Németország egyébként a Mach-E második legnagyobb piaca Európában, ahol eddig 8400 példányt sikerült értékesítenie a gyártónak. Az első helyen továbbra is az elektromos autó nagyhatalom, Norvégia áll valamivel több mint 10 ezer darabos átadott autóval.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button