______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Árammal is fizethetsz a parkolásért a Nissan élményközpontjában

hirdetés

A Nissan egészen újszerűen közelíti meg az elektromos autóval parkolást a Japánban található élményközpontjuknál. Nem csak tölthetsz, hanem energiát is adhatsz le akár. Utóbbi esetben nem kell külön fizetni a parkolásért.

 

Japánban ezen a héten nyílt meg a Nissan saját élményközpontja, a Nissan Pavilion, ahol érdekesebbnél érdekesebb technológiai megoldásokkal találkozhatnak az oda látogatók. Ide tartozik a parkolási rendszer is, mely valamilyen szinten egészen újszerűen közelíti meg az elektromos autóval parkolás kérdését.

A Nissan ugyanis nem csak a megszokott töltési lehetőségeket kínálja a helyszínre látogatóknak, hanem aki tele akkumulátorral érkezik meg, annak lesz lehetősége arra is, hogy megszabaduljon a felesleges energiától. Természetesen nem marad jutalom nélkül, aki segít árammal ellátni a rendezvényközpontot: ebben az esetben nem kell fizetni külön a parkolásért, azaz megvalósul az energiával fizetés Japánban, legalább egy behatárolt helyszín erejéig.

hirdetés

A Nissan Pavilion egyébként olyan érdekességekkel várja a látogatókat, mint például a VR versenyautó vezetés vagy éppen a virtuális tenisz Naomi Osaka Grand Slam győztes ellen, de kipróbálhatók a gyártó technikai újításai is, mint például az I2V kiterjesztett valóság technológia vagy éppen a ProPILOT vezetést segítő rendszer.

Szintén testközelből meg lehet ismerkedni az elektromos Ariya SUV modellel is, vagy el lehet fogyasztani egy kávét a kizárólag Nissan Leaf akkumulátorokkal és napelemekkel működtetett kávézóban.

hirdetés

“A Pavilion egy olyan hely, ahol a látogatók megismerkedhetnek a közeljövőre vonatkozó terveinkkel a társadalom és a mobilitás világában. Ahogy a világ az elektromos közlekedés irányába fordul úgy válik majd az elektromos autó többé, mint egy átlagos jármű. Nálunk már az is megtapasztalható”- összegezte az élményközpont lényegét Makoto Uchida Nissan vezérigazgató.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button