Autós Hírek

Amerikai tengerészgyalogos lopott és tört össze egy kocsit Japánban

Nem mindennapi esetről számoltak be Japánban. Egy új Honda Civic Type R-t loptak el egy kereskedésből, majd törtek össze. Ami hírértékkel bír, hogy mindezt egy az országban állomásozó amerikai tengerészgyalogos követte el.

 

Egészen elképesztő jelenetet sikerült lencsevégre kapnia egy biztonsági kamerának Japánban. Egy autó eltulajdonítását figyelhetjük meg a videóban. A módszer is egyedi, az a tény pedig, hogy egy ott állomásozó amerikai tengerészgyalogos volt az elkövető, még inkább érdekesebbé teszi a történteket.

A felvételen azt láthatjuk, hogy a katona megérkezik a kereskedésbe, majd szépen nyugodtan leül egy székbe, elfoglalja a várakozó pozíciót. Amikor úgy látja, hogy már senki sincs az épületben, egyből akcióba lendül, szépen berúgja a kereskedés ajtaját, majd onnan magához veszi annak a Civic Type R-nek kulcsát, melyet alig pár hónappal ezelőtt vásárolt a tulajdonosa és kötelező szervizelésre vitte vissza a kereskedésbe.

Emberünk ezután be is ül az autóba, majd szépen elhajt vele. A felvételnek itt van vége, azt pedig, hogy ez után mi történt, már csak képeken láthatjuk. Igen, a tengerészgyalogos nem sokkal az akció után már össze is törte a japán sportkocsit, majd elszaladt a helyszínről.

A japán média kitért arra is, hogy a helyi hatóságok elsőre nem tartóztathatták le a férfit az amerikai-japán egyezmények miatt, de ez később, amint a hadsereg is bele vonódott a nyomozásba, azonnal megváltozott.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button