Autós Hírek

Akasztják a hóhért, avagy a rendőr sem tökéletes

Nem éppen a megszokott Pofátlan(TAN)ítás videóval jelentkezett legutóbb a rendőrség. A mostani összeállításban ugyanis teljesen fordított felállást figyelhetünk meg. A rendőr szabálytalankodik, a civil pedig kameráz!

 

Most már mondhatni, hogy megszokott rendszerességgel jönnek a rendőrség Pofátlan(TAN)ítás videói, amelyeken rendszeresen elszörnyed az ember, hogy vajon miként lehet ilyen alacsony szinten nálunk a közlekedési morál. Na de felmerül a kérdés, hogy vajon azok, akiknek a feladatuk a rend fenntartása, képesek ezt maradéktalanul elvégezni maguk is? Egy konkrét videóösszeállítás mutat rá, hogy bizony közel sem!

Van itt elsőbbséget meg nem adó, piroson áthajtó és szabálytalanul előző rendőrautó is, ami már alap esetben vérlázító lenne, de annak tudatában, hogy pont a kékvillogósoknak kéne példát mutatniuk, még inkább felforgatóbb a dolog. Nincs mentség egyik esetre sem és az sem sokat enyhít a dolgokon, hogy a fent látható videóval elismerte a rendőrség, hogy nálunk sincs minden rendben vezetési kultúra szempontjából. Persze, kapunk arról információt, hogy a videón látható esetekben elővették a szabálytalankodó egyenruhásokat, na de vajon mi van azokkal az esetekkel, amikről nem készült felvétel? Sőt, elméletileg nem is szabadna, hogy ilyen felvételek készüljenek, hiszen aki a törvények betartatására adta a fejét, annak egyben tisztelnie is kell azokat, nincs kivétel. Emberek vagyunk, ezért persze hibázhatunk, de a videón szereplő események egyike sem érezhető igazán véletlenül bekövetkező sztorinak.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button