______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A Seat egykori dizájnere rajzolja az Alfa Romeo új modelljeit

hirdetés

Alejandro Mesonero-Romanos megfordult a Renault, a Dacia és a Seat csapatában is, mostantól viszont az Alfa Romeo márka megújulását álmodja tovább.

 

Hivatalos közleményben jelentette be a Stellantis, hogy új vezető dizájner érkezik az Alfa Romeo csapatához. Nem másról, mint arról a spanyol származású Alejandro Mesonero-Romanosról van szó, aki anno megrajzolta a Renault Laguna második generációját, majd a Seat kötelékében a negyedik generációs Leont, illetve az ötödik generációs Ibizát is. Legújabb alkotásai közül kiemelendő a Cupra Tavascan és a Formentor, de eltöltött egy évet a Dacia márkánál is.

Mesonero-Romanos feladata innentől kezdve a Stellantis dizájnigazgatójának, Jean-Pierre Ploué-nak a felügyelete alatt az Alfa Romeo márka dizájn szinten megújítása lesz, ami természetesen egyben felkészítés a Stellantis által már korábban említett elektromos korszakra is.

hirdetés

“Alejandro érkezése nagy lehetőséget jelent az Alfa Romeo számára. Ő egy igazi autó rajongó, és csodálatos munkát végzett Cuprával is. A tervezőcsapat és én alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele.”- mondta Ploué a nyilatkozatban.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button