Autós Hírek

A piroson áthajtókra vadászott a rendőrség a legújabb Pofátlan(TAN)ítás videóban

Itt a rendőrség legújabb Pofátlan(TAN)ítás videója, melyben a piroson áthajtóké és a tiltott helyen megfordulóké a főszerep. Újdonság, hogy most már a bírságok összegét is kiírják a hatóságok, azaz csak úgy repkednek a 10 ezresek több mint 4 percen keresztül.

 

Ahogy azt már megszokhattuk, ismét jelentkezett a rendőrség a legújabb szabályszegőkre vadászós videóval, avagy itt a Pofátlan(TAN)ítás 21.része. Most a piroson áthajtókra és a szabálytalanul megfordulókra csapott le a hatóság kíméletet nem ismerő ökle, megjegyzem, teljesen jogosan! A videóban látható szituációk többsége ráadásul nem csak pofátlan, hanem egyben érthetetlen is. Ott van például mindjárt a piros lámpánál egy darabig várakozó, majd inkább mégis elinduló autós társunk esete (36. másodpercnél), ami már magában furcsa viselkedés, viszont a felvételeken könnyen kivehető, hogy azt a konkrét mozzanatot nem egy civil, hanem bizony egy normál rendőrautó vette fel (látszik a rendőrségi matrica a kocsi elején). Emberünk tehát egy felmatricázott rendőrautó előtt akciózott, amit azért nem olyan nehéz észrevenni, azaz mindenképpen jár a keksz! De vannak még felháborító sztorik bőven, szemezgessetek egészséggel!

Az új epizód ráadásul egy dologban különbözik az eddigiektől. A hatóságok ugyanis nem csak a szabálysértéseket mutatják meg innentől kezdve, hanem a hozzájuk kapcsolódó bírságok összegét is. Így most már láthatjuk, hogy az adott eset mennyire fájt anyagilag a pácienseknek, illetve azt is megnézhetjük, hogy egy 4,5 perces összeállításba mennyi bírság beszedést lehet belezsúfolni. Megóvlak a matekozástól, jelen esetben ez pontosan 720 ezer forintot jelent!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button