______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A McLaren új vezérigazgatója nyitott egy SUV modell piacra dobására.

hirdetés

Michael Leiters éppen csak, hogy beleült a McLaren vezérigazgatói székébe, máris arra koncentrál, hogy miként lehetne tovább bővíteni a gyártó palettáját. Egy SUV modell érkezésében látja az igazi áttörést.

 

A Porsche és a Ferrari kötelékét is megjárt autóipari szakember, Michael Leiters vette át július elsejétől a McLaren márka vezérigazgatói pozícióját. Az autóipari veteránnak számító Leiters nem is húzta sokáig az időt, máris bejelentette a márka tovább növelését.

Hogyan? Természetesen egy SUV modell piacra dobásával. A döntés már csak azért sem számít váratlannak, mert Leiers az utóbbi években olyan modelleken is dolgozott, mint például a Porsche Cayenne és a nemsokára érkező Ferrari Purosangue, így képes átlátni, hogy mennyire fontos az egzotikus sportkocsikat gyártó márkák életében is egy olyan autó, mellyel szélesebb vásárlói réteget lehet megcélozni. A Cayenne anno konkrétan megmentette a Porschét, míg mondjuk a Lamborghini lazán megsokszorozta az eladásait, ezzel együtt pedig a profitot is. A SUV-osítás ezekben az esetekben nem a sportkocsik ellen irányul, hanem pont azok megmentése miatt van szükség rá.

hirdetés

“Fejlesztettem SUV modelleket a Porschénak és a Ferrarinak is. Én szeretem a SUV-okat. De természetesen nem nekem csináljuk meg ezt az új modellt, hanem azért, mert egy nagyon fontos piacot célzunk meg vele. Ráadásul ez a piac még mindig növekszik és egyre vonzóbb a vásárlóknak”- jelentette ki a McLaren vezérigazgatója.

A Speedzone csapata idén nagy kalandba vág Amerikában, melynek sikeréhez most te is hozzájárulhatsz. Hogyan? Azt erre a linkre kattintva megtudhatod: www.donably.com/speedzone

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button