______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A kempingezőkre is gondol az angol villanyosított taxik gyártója

hirdetés

A LEVC leginkább a villanyosított angol taxik gyártásáról híres, de a vállalat jelen van a hasznogépjárművek piacán is. Most egy újabb területen próbálják ki magukat: irány kempingezni.

 

Az utóbbi időkben komoly globális terjeszkedést sürgető LEVC egyre több kategóriában próbálja megszólítani a vásárlókat. Most már ugyanis nem csak taxit kínálnak, hanem haszongépjárműveket is lehet vásárolni tőlük, sőt, nemsokára az átlag (nem fuvarozással foglalkozó) érdeklődők is megtalálhatják a hozzájuk passzoló darabokat a kínálatban. Hétköznapi használatra is alkalmas átiratokon dolgoznak a gyáriak.

Első körben egy kempingezésre kitalált VN5 (a jelenlegi London taxi) átirattal jelentkezett a Geely fennhatósága alá tartozó cég. A tető természetesen felfelé bővíthető, hogy kellően nagy “életteret” kapjanak a felhasználók, illetve a belső tér kialakítása is a pihenést illetve a praktikumot (például kihajtható asztalokkal) szolgálja majd.

hirdetés

A technikai specifikációkat egyelőre nem árulták el a gyártó képviselői, de annyit már most tudni lehet, hogy egy hibrid modifikációról van szó, mely tisztán elektromosan is képes közel 100 kilométert megtenni, a teljes hatótáv pedig 490 kilométerre tehető. Az e-Camper várhatóan idén év végén mutatkozik be hivatalosan, az értékesítés pedig jövő év elején kezdődik meg. Az ára az előzetes becslések szerint 73 ezer euró környékén alakul majd.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button