______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A húst akarták megsütni, de végül a Lamborghinit sikerült

hirdetés

Van olyan helyzet, ami katasztrófába torkollik, de az ember azonnal rávágja, hogy “pedig jó ötletnek tűnt”. Na ez nem olyan, már az első pillanattól hülyeség volt az egész.

 

Előfordul, hogy az embernek bevillan néha egy-egy “fogd meg a söröm” gondolata és elkezdi megvalósítani azt, amit igazán nem kéne. Ha ehhez pénz is társul, akkor általában még hatásosabb lesz a végeredmény. Pont, mint ennek a szerencsétlen Lamborghininek az esete Kínában!

Egy szemmel láthatóan tehetős baráti társaság verődött össze egy parkolóban, hogy ,megcsodáljáj egymás különleges autóit. Ezzel természetesen a világon semmi probléma nem volt, egészen addig, amíg meg nem éheztek. Hús van, tűz viszont nincs, nyersen pedig csak nem eszi meg az ember.

hirdetés

Mit lehet tenni? “Te, a Lambo szépen köpködi a lángokat nem?” hangozhatott el a felvetés, majd meg is kezdődött a motor túráztatása. Az olasz sportkocsi egy darabig bírta is a kiképzést, aztán a sorsa megpecsételődött. A srácoknak lehet meg kellett volna néznie pár másik Lamborghini motortúráztatás videót is, akkor tudták volna mire számítsanak, ha álló helyzetben hevítik fel a méretes erőforrást…

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

  1. Szerintem annyira nem viselte meg az eset a tulajt.. Amíg ez szervízben, játszik a többivel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button