______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

A hülyeség ellen semmilyen biztonsági funkció sem véd

hirdetés

Bár a gyártók arra törekednek, hogy minél kevesebb legyen a baleset az utakon, mindig lesz pár fazon, aki úgyis megoldja a dolgot. Mint például ez a srác, aki a Tesla Y dinamizmusáról akart meggyőződni, de megállni már nem tudott az épület előtt.

 

A legtöbb gyártó egy emberként áll ki manapság az ellen, hogy az autókat “hülyebiztossá” kell tenni. A legtöbb baleset ugyanis az emberi felelőtlenség és következetlenség számlájára írható, amit szóbeli és jogi tiltásokkal nem igazán lehet megakadályozni. Vannak olyan hülyeségek viszont, amik ellen a szoftveres biztonsági rendszerek sem tudnak már hathatósan fellépni.

Egy ilyen esetet vett most fel kamerával néhány srác Amerikában. Elősztori nincs, csak néhány meglehetősen jól szórakozó fiatal, akik a fejükbe vették, hogy kipróbálják az elektromos amerikai gyártó termékeire jellemző dinamizmust és teljesítményt. Az egyikük be is pattant a volán mögé, felgyorsított, majd némi csatornafedélen pattogás után belehajtott egy épületbe. Személyi sérülés nem történt, de lesz mit magyarázniuk a srácoknak. Főként, hogy néhány amerikai észrevétele alapján a Teslán kereskedői rendszám volt, tehát könnyen lehet, hogy egy eladásra váró darabot sikerült beparkolni a raktárépületbe, nem éppen szakszerű módon.

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button