Első autónak mit?

Sziasztok!

Lassan első autó vásárlás előtt állok és ebben szeretném tanácsotokat,segítségeteket kérni. Általában városon belül közlekedem illetve van,hogy vidéken heti pár napi főút-azás is megtételre kerül munka miatt. 20 éves vagyok így a hajthatatlan vágy bennem van,hogy azért az autó menjen ha nyomom a gázt de viszont realista is vagyok így a nagy fogyasztást el akarom kerülni.
 
Ezeket az autókat néztem ki : Skoda Fabia mk2 1.4,vagy 1.2 Tsi (erről sok jót nem hallottam, a korai Tsi-ről) Volkswagen Golf 5 1.9 tdi vagy 1.6 benzin, Opel Astra J 1.6 benzin,1.4T. Mitsubishi Lancer 1.6, 1.5, Audi A3 1.9 tdi  Szeretném segítségeteket kérni az ideális autó kiválasztására ,illetve rámutatására amennyiben a felsoroltakon kívül szerepel az.
 
Válaszotokat előre is nagyon szépen Köszönöm!
Mátyás

Szia Mátyás

 
Pontos vételárat nem írtál, de a felsoroltakból ilyen 1-1.5 millió Forintra lőttem be.
Tetszik a vonal, ha nem kell akkora méret akkor én jobban mozognék a Fabia, VW Polo vonalon, azokból én az 1.4 benzint ajánlanám. Nem lesz egy erőgép, de nem fog sokat fogyasztani. Én kerülném a dízelt, csak több bajod lesz vele, mint amennyit megspórolsz üzemanyagon. 
 
Örök tipp a Suzuki Swift 1.3 benzin. 92 lóerő, meglepően jól ugrik és szépen húz, jó motor. Nem csajozni kell vele járni, de ki fog szolgálni.
 
Állapotot nézd, ne a kilométerórát. Merj alánézni a vásárláskor, ne sajnáld az átvizsgáltatást.
Remélem megtalálod a számodra legkedvezőbb autót!
 
Üdvözlettel,
Kovács Kolos
 
Back to top button