Valós lehet a futásteljesítmény?

Feladó: Pálfi Konrád <>
Date: 2023. jan. 16., H, 19:35
Subject: Pálfi Konrád
To: speedzone@speedzone.hu <speedzone@speedzone.hu>

Sziasztok !

Köszönöm, ha válaszoltok az email -re!!

Vásárlás elött állok! Az alany egy 2016 Volkswagen Golf 7 kombi 1.6 cr 110 le véleményetekre lennék kíváncsi hogy reális lehet-,hogy 58.000 van benne ! Hol tudom lekerdezni pontosan ! Ami biztos pontos adatot ad róla ! Köszönöm a válaszokat ! 

Kedves Konrád!
 
Azt felejtetedd megírni, hogy ez egy magyar vagy külföldi autó.Így nehéz konkrét tanácsot adni. Ha kinti autó, de már magyar papírokkal, akkor a magyar előélete nyomonkövethető, hiszen az eredetvizsgák és műszaki vizsgák a magyarorszag.hu oldalon a Járműszolgáltatási Platformon elérhetőek. Viszont a kinti előélet bizonytalan, ráadásul amikor behozzák, az az első a rosszembereknek, hogy visszacsavarják, viszont ilyenkopr soha nincs szervizkönyv (véletlenül elveszett) és nincsenek külföldi viszgapapírok km óra állással. Ha viszont van, akkor lekérdezhető az adott szervizből, hogy valós-e a papír és az azon lévő km óra állás.
Ha az autó még kint van, akkor jóeséllyel mindene megvan, hiszen azért meg szokott lenni, ha pedig nincs, akkor szinte biztos, hogy kint egy kereskedő már eltette, okkal. Ott sem csak tisztességes emberek vannak.
Ami pedig a konkrét autót illeti, igen, lehetséges az alacsony km óra állás, van ilyen, de bizony nagyon ritkán. Előfordulhat ez a kisebbfajta csoda, de akkor sem kell megijedni, ha egy százassal több van benne, mert ha az autó karbantartott, akkor ezekkel nem igazán van semmi probléma 200 ezer km-ig. Ezt tapasztalatból mondom, hiszen használtam egy pontosan ilyen évjáratú 1.6 CR TDI-t.
Aminek viszont nincs semmilyen papírja, sem szervizköny, sem vizsga papíri, az nagyon gyanús, én kerülném, van ebből ismert előéletű példány is, nem akkora ritkaság a modell.
 
Üdv.
Göbölyös Zsolt
Speedzone
 
Back to top button