Autós Hírek

Még hivatalosan be sem mutatták az új BMW M4 generációt, Miguel Oliveira már nyert is egyet

Persze, nem csak úgy hozzá vágták, a MotoGP versenyzőnek tennie is kellett érte. Többek között a stájer nagydíjat kellett megnyernie.

 

A most hétvégén tartott MotoGP stájer nagydíj kimondottan izgalmas futam volt. A győztes kiléte csak az utolsó métereken dőlt el, a cél előtti kanyarban ugyanis még hárman is esélyesek voltak az első hely bezsebelésére. Végül a befutó előtt még harmadik helyen álló, KTM színekben versenyző Miguel Oliveira jött ki jól az első két helyezett csatájából, így a spanyol vihette haza a kupát és a vele járó, hivatalosan még le sem leplezett nyereményautót.

A mostani futam főszponzora ugyanis a BMW volt, akik nem csak az M8 biztonsági autót biztosították a rendezvényre, hanem egy új M4-est is felajánlottak annak, aki behúzza az első helyet.

Persze, Oliveira is csak akkor kaphatja majd meg a saját példányát, amikor megkezdődik az első végleges példányok kiszállítása, de a bajorok mutatóba hoztak egy versenyautós dizájnnal ellátott előszériás példányt a rendezvényre, amit a MotoGP győztes már ki is próbálhatott. “Nem hiszem el, én vagyok az első MotoGP versenyző, aki ilyen speciális nyereményben részesül. Már itt a Red Bull Ring-en megismerhetem az új M4-est, így még jobban várom, hogy megkapjam a saját példányomat. Nagyon köszönöm a BMW M divíziónak!”- mondta örömittas állapotban a bajnok.

A háromliteres 473 lóerős, Competition kivitelben pedig már 503 lovas motorral szerelt új BMW M4 hivatalos leleplezése szeptember első felében várható.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button