Autós Hírek

Visszatér egy rég elfeledett autós játék, azaz itt a Test Drive Unlimited Solar Crown első kedvcsinálója

Mintegy 10 évnyi pihenő után tér vissza a Test Drive Unlimited széria, mely most is az egzotikus autókra és életre vágyókat szólítja meg. Az első kedvcsinálóban leleplezték a csapatás helyszínét is.

 

Aki jártas az elmúlt évtizedek autós játékainak világában, annak nem mond újat a Test Drive Unlimited név. Aki viszont csak pár éve érdeklődik a virtuális csapatás iránt, azoknak elég annyit tudni, hogy egy olyan játékról van szó, ami szabadon bejárható óriási pályát kínál méregdrága egzotikus autókkal. Igen, lényegében a Forza Horizon receptre kell gondolni, csak a fesztivál hangulat mellett nagyobb szerepet kap a luxus és a fényűzés.

Most, 10 évnyi pihenő után új fejezetet kap a széria, azaz jön a Test Drive Unlimited Solar Crown. A beharangozó videóban egyértelművé tették a fejlesztők, hogy a második részben feszegetett témától most sem térnek el gyökeresen, azaz kaszinózásra, óriási összegek elköltésére és természetesen csodálatos luxusautókra számíthatunk a jövő szeptemberben boltokba kerülő programban.

A virtuális versenyek helyszíne Hong Kong lesz, így egy kicsit belekóstolhatunk az ázsiai felső 10 százalék életébe is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button