Autós Hírek

Az ausztrál kamikaze!

Adott egy forgalmas kereszteződés. Jó, szemmel láthatólag tényleg kell várni a biztonságos besorolásra. De ez még nem ok arra, hogy valaki a sort kikerülve akarjon vakon átszáguldani a forgalmon.

 

Ausztráliából érkezett a mai “idióta születik” videónk, amiben egy türelmetlen és kreativitásban nem túl erős autós társunk viselkedését figyelhetjük meg. Emberünk a felvétel elején még a sorban áll, hogy idővel át tudjon hajtani a forgalmas kereszteződésen. Aztán jött a hirtelen gondolat: na persze, inkább várjon az, akinek két anyja van!

Ekkor döntötte el a delikvens, hogy inkább a sort kikerülve szerzi meg a huncut előnyt magának, mert hát ő nem időmilliomos, várjon szépen csendben, aki erre késztetést érez. Sőt, ha nagyon siet, akkor még a körültekintésre sem pazarol el időt és energiát, jöjjön a teli gáz, lesz ami lesz! Hát lett!

A pofátlan sofőrunk akkora pofont kapott az élettől, na meg az érkező kistehertől, hogy szégyenébe be is parkolt a legközelebbi ház udvarára… a kerítésen keresztül. Tanulság? Ha már kretén vagy, akkor legalább ne fullba told azt! Értem én, hogy sietünk, na de a fizika ezt attól még nem fogja figyelembe venni, a sors pedig büntet akkorát, hogy azon még a saját biztosítónk is felszisszen, ha elé kerül az ügy.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button