Autós Hírek

Kijelzők hadával érkezik nemsokára az új Porsche Panamera

A Porsche nemsokára teljes valójában megmutatja az érdeklődőknek a Panamera legújabb generációját, ám előtte az utastérről rántották le a leplet. Érezhető a Taycan hangulata az új kialakításban.

 

A Porsche Panamera új generációja a tervek szerint két hét múlva hivatalosan is bemutatásra kerül. A külső megjelenést még titkolják a gyáriak, illetve a technikáról is csak néhány gondolat erejéig beszéltek, de a belső kialakítást már álcázás nélkül tolják az orrunk alá.

A gyári képeken azonnal megfigyelhető, hogy lényegében a Taycan esetében már használt műszerfal-elrendezést kapja meg a Panamera is. A műszeregység egy 12,6 colos, íves digitális kijelzőn jelenik meg, mely három részre van osztva és ezek szerint konfigurálható. Középen természetesen az infotainment-kijelzőt találhatjuk, de mellette opciós extraként az utas is kaphat egy saját érintős monitort. Ha ez nem lenne elég, a két első ülés között elhelyezve a hátul ülők is kapnak egy saját kis tapogatható kijelzőt, melyen a hűtés-fűtés funkcióit, illetve egyéb kényelmi beállításokat érhetnek el.

Mindezek mellett a Porsche azt is kiemelte, hogy az üléseket teljesen átdolgozták, főleg hátul találkozhatnak majd az utasok érezhetően jobb ergonómiával. Ami még fontos, hogy most először belső bőrözés nélkül is rendelhető lesz majd a Panamera, ha esetleg úgy döntenénk, hogy nekünk nem kell ez a tétel.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button