Autós Hírek

Virtuális platformon mutatta meg az elektromos autóját a Lamborghini

A Lamborghini első tisztán elektromos modellje a 2028-ban érkező Lanzador lesz. Fizikai formájában még nem is létezik a sorozatgyártásra felkészített kivitel, most viszont az olaszok a virtuális világban már elérhetővé tették az autót.

 

Ha egy új vagy jövőbeli modellt promózni kell, általában képeket vagy kedvcsináló videókat tesznek közzé a gyártók. A világ azonban változik és egyre nagyobb figyelmet kapnak a videójátékok és a virtuális kommunikációs platformok is, ahová szintén egyre többször szivárognak be az autógyártók is.

A Lamborghini is úgy döntött most, hogy a várhatóan 2028-ban érkező elektromos autóját átülteti a virtuális világba, azaz a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Roblox virtuális kommunikációs és kapcsolattartó felületen létrehoztak egy élménycsomagot, mely kimondottan a Lanzador népszerűsítésére lett megalkotva.

De miért pont a Roblox? Azért, mert a felhasználók döntő többségét jelenleg a 17 és 24 év közötti korosztály adja, akik bizony a Lanzador megjelenésének idején már 21-29 évesek lesznek, azaz pontosan beleillenek majd a Lamborghini törzsközönség-fiatalítási terveibe.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button