Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.01.08-2024.01.14)

Ezen a héten gőzerővel vetettük bele magunkat az autóipar különlegességeibe, hiszen nem csak a Toyota és a Nissan jövőképével ismerkedhettünk meg, hanem kipróbálhattunk egy másik japánt a jelenből is. Megnéztük, hogy használtan mennyire lehet jó vétel a Ford Focus alapokra felépült Volvo, illetve alaposan szemügyre vehettünk egy olyan járgányt is, mely gyakorlatilag bármilyen jövőbeli autónak lehet a fejlesztési alapja.

 

Előfordul néha, hogy a Speedzone kicsit elszakad az autózás témakörétől és más érdekes területeket fedezünk fel. Ezen a héten azonban nem panaszkodhattak az autózás szerelmesei, hiszen minden a járgányok körül forgott. Használtan próbáltuk ki a Volvo C30-at, majd megnéztük azt a négykerekűt, melynek segítségével készülnek a jövő autói. Teszten járt nálunk a Wankel-motoros Mazda MX-30, majd Peti és Csik a japán autógyártás jövőjébe kóstolhatott bele. James Bond? Na az még egy érdekes autós téma volt!

Szpíkzone S05E02: Hírcunami és EVO2! Végre!

Volvo C30 1.6D (2010): Kezdésnek egy kis stílus?

Többet kevesebből nem lehetett kihozni. Focus 2 padlólemez sosem volt menőbb és kívánatosabb kabátban és meglepő módon onnan jött az öncélú kis imidzsautó, ahonnan sokan nem várták: a svédektől.

Speedzone műhely: A legtitkosabb verda

Nem elég, hogy nagyon drága, cserébe formaterve sincsen. Viszont tud valamit, amit más nem: a jövőbe lát. És magyar srácok munkája.

Mazda MX-30 e-Skyactive R-EV (2024): Van amire a legjobb

Nyilván nem mindenkinek, nem minden helyzetben, de biztos vagyok benne, hogy a Mazda MX-30 wankel motoros változata sok ember számára az egyik legjobb választás. Elmondjuk miért.

A japánok érzik a jövőt? (Speedzone S12E27)

A Toyotánál és a Nissannál kicsit jobban kirajzolódik az a jövőkép, ami ezekben a percekben a VW-konszernnél valahogy ködbe vész. Jártunk két B betűs európai nagyvárosban, két, borzalmasan eltérő gigarendezvényen. Ennél többet nem árulhatunk el.

Vasárnapi Csik: Bond autói – és a valóság

Itt a tél, nekem meg ilyenkor viszketni kezd a James Bond-pontom, hiszen régen általában ilyenkor mutatták be a következő 007-es filmet. Most, mind tudjuk, nem jön semmi, így hát úgy vakarom meg a kellemetlen foltot, ahogy én tudom: egy autós visszatekintéssel.

Mindezek mellett továbbra is érdemes követni a social media felületeinket is, ahol adásba nem kerülő humoros tartalommal és további érdekességekkel is találkozhattok!

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

  1. Göbi tesztje nagyon klassz, a szokásos vaslogikával felépített, életszerű magyarázatokkal !
    Én is szoktam az énekléssel fenyegetőzni ! 🙂
    Tanja nagyon gyakorlatiasan szólt hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button