Autós Hírek

Ismét nekifut a rekorddöntésnek az SSC

Az SSC vezérigazgatója, Jarod Shelby jelentette be egy videóüzenetben, hogy nem hagyják annyiban a dolgot, ismét nekifutnak a sebességrekord felállításának. Ezúttal jobban figyelnek majd a részletekre, sőt, pár kétkedő Youtubert is meghívtak, hogy legyenek majd jelen a nagy eseményen.

 

Két hete robbant a hír, hogy az SSC a Tuatara modellel felállította a szárazföldi sebességrekordot, majd egy héttel ezelőtt törölte le a gyártó arcáról a mosolyt a mérés hitelesítőjének megjelölt DEWATRON, hogy ők nem tudják alátámasztani, hogy tényleg megtörtént-e a rekorddöntés. Most egy újabb fejlemény bontakozik ki az ügyben, avagy, ahogy az várható volt, megpróbálkozik megint a dologgal az SSC.

Ezt a márka vezérigazgatója, Jarod Shelby jelentette be egy videóüzenetben, melyben elmondta, hogy tanultak a hibából és az új rekorddöntésnél már minden apróságra figyelni fognak, legyen szó méréshitelesítésről (több hitelesítő szervezetet terveznek bevonni), illetve kamera beállításokról egyaránt.

Mert, bizony voltak szép számmal, akik még a DEWETRON bejelentése előtt megkérdőjelezték a rekord hitelességét arra hivatkozva, hogy az arról készült videót idő-megtett távolság alapon elemezve egyszerűen nem jöhetett ki az SSC által megadott eredmény. Néhány neves Youtuber is készített erről videót, amire igencsak különös módon reagált Jarod Shelby. A kritizálásuk helyett ugyanis nemes egyszerűséggel meghívta őket a következő rekordkísérletre, melynek időpontja egyelőre ismeretlen, de az amerikai gyártó szeretne most már minél hamarabb túlesni rajta.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button